Werken bij MBG

Werken bij MBG.
Bouw mee aan ons verhaal.

Beeld je in wat het met je doet. Je wandelt door de straat en stoot op een groots gebouw met een MBG signatuur. Ben je daar als MBG’er bijzonder trots op? Terecht! Want je werkt zelf actief mee aan deze prachtige realisaties en kwalitatieve landmarks. Samen met je collega’s, de opdrachtgever, de architect: als één team.

We gaan voor kwaliteit van de bovenste plank. Dat is onze focus. Het levert je meer dan alleen werkplezier op.

Ja, ik wil graag meewerken aan het MBG-verhaal.

Top Employer 2024!

Als bedrijf in de CFE-groep zijn we trots dat we sinds 2024 het label “TOP EMPLOYER” gekregen hebben. Dit is dé referentie wereldwijd voor het erkennen van uitmuntendheid op vlak van Human Resources. Deze certificering is het resultaat van een grondige beoordeling, met focus op verschillende thema’s zoals strategie voor personeelsbeheer, werkomgeving, het aantrekken en ontwikkelen van getalenteerde medewerkers, diversiteit, gelijkheid en inclusie, welzijn, enz.

Meer informatie

De MBG H.E.R.O.'S:
de kern van ons bedrijf

Je voelt je veilig. MBG is als een warme familie. Met aandacht voor je welzijn. Zo ga je elke avond gezond en wel weer huiswaarts.

Je groeit, in je job én als mens. We stimuleren je om te innoveren en te leren vanuit je talenten. Ook sociaal. Wil je vlot communiceren en samenwerken met je collega’s, je oversten en je klanten? Dan is ook je EQ van belang.

Je maakt deel uit van een tof team. “Work hard, play hard” is ons motto. Want naast hard werken, heb je ook graag plezier. Ga mee op uitstap, sport mee of vier mee onze successen: voor extra energie.

Jij bent de kern van ons bedrijf. Je krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien. In een veilige omgeving. Blink uit in wat je doet en blijf tegelijk gewoon jezelf.

Als

H.E.R.O.'S

werken MBG'ers zo.

Happener

Een uitdaging? Die pak je met twee handen aan. Je denkt pro-actief mee en werkt gefocust naar het eindresultaat.

Engaged

Je neemt je werk ter harte. Enthousiast en met veel toewijding.

Reliable

Op jou kunnen we bouwen. Je communiceert open en transparant. Ook je kennis deel je graag. Met liefde voor je vak. #sharingiscaring

One

Bouwen is als een teamsport: je werkt samen met je collega’s en helpt elkaar. En wat fijn is: de boog staat heus niet altijd gespannen. Je krijgt ook ruimte om samen plezier te maken.

Safety

Ja, veiligheid draag je hoog in het vaandel. Je hebt aandacht voor orde, discipline en zorg voor elkaar. Goed voor jouw gezondheid. En die van je collega’s.

Herken jij jezelf in het profiel van onze H.E.R.O.’S ?
Dan ben jij een typische MBG’er.
Ontdek snel onze vacatures.

Solliciteer vrijblijvend